Ons team

CEO / Skin master

Delia

FOUNDER/ SKIN MASTER

Sylvia

Behandelaars

Jouw huid verdient het allerbeste. Bij Delia Skin Clinic werken alleen de hoogst opgeleide Skin Professionals, die werken met de allernieuwste behandelingen en technieken. Zij beheersen vele specialisaties en naast een erkende opleiding, dienen zij ook de interne D-Skin Academy te hebben doorlopen. Alleen professionals die voldoen aan deze hoge kwaliteitseisen staan klaar om jou te behandelen.

Skin Master

Sylvia

Skin Professional

Claudia

Skin Professional

Miriam

Skin Professional & Front Office

Miriam

Health Lab

Zonder gezond lichaam krijg je geen gezonde huid. Je huid is het ‘visitekaartje’ van de binnenkant. Onze Skin Health therapeuten werken vanuit het principe dat een gezonde huid wordt ondersteund door het optimaal voeden en ondersteunen van het lichaam. Zij streven ernaar jouw huid te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen en willen daarbij optimale concentraties voedingsstoffen in het lichaam bewerkstelligen. De resultaten van een uitgebreide health check én Levend Bloed Analyse, waarbij direct 16 verschillende onderzoekspunten kunnen worden vastgelegd, worden vertaald naar een persoonlijk voedings- en lifestyle advies voor huidverbetering van binnenuit.

Front Office

De reis naar jouw droomhuid begint bij onze front office. Deze servicegerichte multitaskers zijn jouw eerste aanspreekpunt, voorzien jou van alle informatie die jij nodig hebt en helpen jou bij het plannen van een afspraak. Als stalend visitekaartje van Delia Skin Clinic leggen zij jou vanaf het eerste contact compleet in de watten en doen er alles aan om een geweldige gastbeleving te creëren.

Front Office

Jaimy

Skin Professional & Front Office

Miriam

Skin Advisors

Onze Skin Advisors zitten elke dag klaar om jou te voorzien van persoonlijk én gratis huidadvies. Zij begeleiden jou op weg naar jouw droomhuid aan de hand van een persoonlijk E-book, met huid-, product-, en voedingsplan. Ook met vragen kun je altijd bij haar terecht. Jouw persoonlijke Skin Coach op afstand.

Skin Advisor

Davina

Marketing

PR, Media, Online Marketing, Contentcreatie, Storytelling, Events & Sales. Deze creatieve strategen zijn verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van de organisatie en haar diensten bij gedefinieerde doelgroepen. Zij dragen zorg voor de interne én externe communicatie en laten Delia Skin Clinic stralen door het ontwikkelen van innovatieve marketingstrategieën en campagnes. Het team identificeert trends en ontwikkelen om beter inzicht te krijgen in de behoeften én voorkeuren van onze klanten en nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande te verbeteren.