Delia Skin Clinic behoort tot de TOP huidinstituten van Nederland en is 25 jaar geleden opgericht door Skinmasters Sylvia & Delia. Delia is bekend als Deliaskinmaster op socialmedia, als DE huidspecialist van Nederland. Het hoofdkantoor en de Huidkliniek zijn gevestigd in Purmerend. Ter versterking van het Marketing- en Graphic Designteam zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Content Creator. Ben jij proactief, communicatief sterk, creatief en bezit jij over uitstekende design skills? En heb jij affiniteit met de beautybranche, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Omschrijving:
Je zult in deze functie ons Marketing Team gaan ondersteunen als Content Creator. Je zal schrijven en creëren voor social media, vormgeving van acties, en het schrijven van social media teksten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëren en schrijven van onze nieuwe website, een groot project! Ook heb je een ondersteunende rol bij andere marketing gerelateerde werkzaamheden en activiteiten zoals events.

– Social media content creatie
– Website; teksten schrijven
– Nieuwsbrief maandelijks schrijven en creëren
– Beheer en schrijven van al het folder materiaal
– Commerciële acties bedenken en uitzetten
– Social media teksten schrijven
– Het beheren van alle social media kanalen samen met het marketing team

Specificaties:
• Je bent in het bezit van een diploma: een hbo-opleiding in de richting van Communicatie / Marketing / Graphic design etc.
• Je bent perfectionistisch, serieus, en hebt een passie voor schrijven
• Pre: Je hebt ervaring in het werken met Photoshop, Canva, Mailchimp, InDesign & Illustrator
• Ambitieus met een proactieve, flexibele en hands-on werkhouding
• Je hebt een goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift

Delia Skin Clinic heeft een ambitieus & jong team medewerkers. Er heerst een informele, positieve en collegiale sfeer binnen het bedrijf. Het positieve, ambitieuze en innoverende karakter van Delia is terug te vinden in de bedrijfscultuur: kernwaarden zoals professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke benadering, service en een positieve houding staan bij DSC hoog in het vaandel. Naast dat er keihard gewerkt wordt, is er natuurlijk ook regelmatig tijd voor gezellige uitjes met ons fijne team.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €12,50 tot €15,00 /uur

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Stuur ons je CV incl. recente foto met een motivatiebrief t.a.v. Rosalie Hams. Vermeldt in je brief ook even met welke programma’s je ervaring hebt. We hebben geen mogelijkheden voor freelancers en zoeken echt iemand die het gaaf vindt om ons team vast te komen versterken op locatie.