WAT ZIJN IMAGE KLINISCHE PEELINGEN:

De Image Skincare peelingen werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd. Bij deze behandelingen is het belangrijk om een speciaal "huiddieet" thuis te volgen om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren. De huiddieet bestaat uit huidverbeterende moisturizer, die goede bescherming geeft tegen UV-A en UV-B straling, hoogwaardige vitamine serums, nachtverzorging en masker.
Een Image peeling behandeling kun je ondergaan alleen na de uitgebreide intake en speciale prescriptie voor thuisgebruik.

 

WELKE IMAGE SKINCARE PEELINGEN ZIJN ER:

image signature peeling
Je hebt last van Rosacea/Couperose, droge gedéhydrateerde huid, je hebt een grauwe en vermoeide huid en wilt dat je huid mooier zal worden. Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van ons. Na 1 behandeling zie je al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen.
-Prijs €75,00,-

 

IMAGE SKINCARE THE MAX PEEL:

- 30% Vitamine C / Enzyme Solution, geschikt voor alle huidtypes
Uitgebreide en luxe behandeling met een vitamine C peeling. Deze peeling is op basis van aloë vera en een 30% vitamine C blend (vitamine C, fruitenzymen mix en hyaluronzuur). De kleur van de huid en structuur zullen zichtbaar mooier en gladder worden. De behandeling wordt afgesloten met de exclusieve Image skincare cream op basis van 2 soorten stamcellen die de huid gaat beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.
-Prijs € 75,00

 

IMAGE ORGANIC PASSION PEPTIDE PEELING:

Je hebt last van een gevoelige, kwetsbare maar vooral een uitbalans huid. Je wilt dat je huid weer in balans komt en sterker wordt, dan is een milde peeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De enige organische, klinische behandeling die je huid een boost geeft met natuurlijke voedingsstoffen zonder zuren.
De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan je huid herstellen.
-Prijs € 75,00

 

Speciale kuurprogramma's voor sterk verouderde huid:

Wrinkle lift level 1 Je ziet de eerste tekenen van huidveroudering ontstaan en wilt graag een mooie huid. De wrinkle lift behandeling is de oplossing voor jouw huid. Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert je dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk. Deze peeling is erg mild maar kan bij het aanbrengen een tinteling geven. De glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van je huid in. Na 24-48 uur kan je huid licht gaan ontvellen. Er vind dan een regeneratie van nieuwe cellen plaats en vermeerdering van de collageenproductie27, om zo een jongere, gezondere huid te krijgen met minder rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle fases van veroudering en pigmentstoornissen.
-Prijs € 75,00 Wrinkle lift level 2 - 40%-70% Glycol-Retinol.
Heb je last van een matig tot ernstig verouderde huid en last van pigmentstoornissen, deze peeling bevat hogere percentages aan Glycol en renitol dan bij level 1 om zo de matige tot ernstige veroudering te verhelpen.
-Prijs € 75,00

 

PIGMENTSOORNISSEN

 

 

Prijs
O.A
  • Behandeltijd: -Image Peeling +-30min