BIOLOGISCHE BIO-PEELING / CHINESE KRUIDENPEELING:

Bio-Peeling TreatmentDe Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) - de unieke biologische peeling van Neoderma - is ontwikkeld door een dermatoloog/cosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

 

Deze peeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: je hoeft niet thuis te blijven en je kunt jezelf gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

 

De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

 

Voor de behandeling van huidproblemen:

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:
•Acne & vette huid - ook in combinatie met Rebalancing Treatment
•Overmatige pigmentatie & levervlekken - ook in combinatie met Neo-White Treatment
•Littekens, grove poriën & striae
•Rimpels & preventieve werking - ook in combinatie met Bio-Lifting, Neo-Marine Spa Treatment of Revitalizing Eye Treatment

 

 

Prijs
95,00Vanaf