Afslanken met een LPG behandeling

Dankzij een LPG behandeling kun je pijnloos manier hardnekkig vet, zwangerschapsstriae en cellulitis verminderen… Klinkt als een sprookje? Dat is het niet!


Wat is een LPG behandeling?

LPG Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.


Hoe gaat een LPG Endermologie behandeling in zijn werk?

Tijdens onze LPG behandeling wordt je huid (pijnloos) opgezogen en gemasseerd door een speciaal apparaat. Je huid ondergaat een intensieve onderhuidse behandeling. Hiermee stimuleren we onderhuidse cellen en komt je lichaam in zijn natuurlijke lipolyse (natuurlijke vetverbrandingssysteem van het lichaam). Door de verschillende roltechnieken worden vet en cellulite verminderd. Daarnaast wordt de huid steviger en strakker. Zeg maar dag tegen dat ‘sinaasappelhuidje’!


Wanneer zie je resultaat?

Na de eerste LPG behandeling is het resultaat al voelbaar. Ook na de behandeling blijft je huid nog 1 à 2 dagen doorwerken. Het verdrijven van overtollig vocht is hierbij duidelijk merkbaar. Je ledematen voelen minder zwaar en je voelt je vitaler in je hele lichaam. Na zes Endermologie behandelingen kun je het resultaat niet alleen voelen, maar ga je het ook duidelijk zien! Je ziet dat eventuele vetophopingen, verslappingen, striae of cellulite aanzienlijk zijn verminderd. Om hardnekkig vet blijvend te laten verminderen en de huid te verstevigen, is het nodig om minimaal één keer per maand terug te komen om het mooiste resultaat te behouden. Onze LPG-specialiste adviseert je over het aantal behandelingen dat nodig is voor het door jou gewenste resultaat.


De volgende lichaamsdelen kunnen worden behandeld:

Onze LPG-specialiste behandelt jouw persoonlijke probleemgebieden, bijvoorbeeld:
• Armen
• Billen
• Benen
• Dijen
• Taille
• Buik
• Knieën
• Kuiten
Maar ook andere probleemgebieden kunnen worden aangepakt.


Waarom kiezen voor LPG Endermologie?

De LPG behandeling stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidverjonging. Op deze manier kun jij op een pijnloze manier je probleemzones laten aanpakken. De combinatie van gezond eten en LPG behandelingen zorgt snel voor zichtbare resultaten. Littekens, beschadigingen aan de huid, overtollig vet: dat is allemaal verleden tijd wanneer je begint met LPG Endermologie behandelingen.


Voor wie is een LPG Endermologie geschikt?

Onze LPG behandeling is geschikt voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud. De behandeling wordt samen afgestemd om het door jou gewenste resultaat te bereiken.