WAT IS ACNE:

Acne vulgaris is de officiële medische term voor wat in de volksmond ‘jeugdpuistjes’ wordt genoemd. Het is een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklier. Dit kan zowel voorkomen op jongere als op oudere leeftijd, onder invloed van hormonen, stress, eetgewoontes, werkomstandigheden etc.
De laatste jaren zijn er veel nieuwe effectieve behandelingen ontwikkeld om acne aanzienlijk te verminderen en in de meeste gevallen geheel te laten verdwijnen. In onze praktijk kun je ervaren dat jouw huid dankzij deze behandelingen weer gezond en mooi kan worden.

 

De mate waarin acne voorkomt wisselt in hevigheid. Bij de één blijft het bij enkele onopvallende puistjes, bij de ander is het een uitgebreide aandoening met behalve pukkels en puistjes in het gezicht (neus, voorhoofd, wangen) ook op de rug en de schouders, in de hals of nek en liezen/bikinilijn (cysten).
Hoewel het een vrij ‘gewoon’ verschijnsel is, wordt het vaak als hinderlijk en cosmetisch storend ervaren. Snel en doelgericht behandelen helpt om complicaties, zowel eventueel psychisch als in de vorm van littekens, te voorkomen. Met de juiste behandeling en ondersteunende thuiszorg, kun je jouw huid weer helemaal terug in balans krijgen.

 

BEHANDELING VAN VOLWASSENEN EN TIENERS:

Onze behandeling en coaching is geschikt voor volwassenen en tieners. Wij starten met een diagnosebehandeling waarna je van ons een praktisch huidbehandeling- en verzorgingsplan krijgt dat je mee kunt nemen naar huis.

 

ACNE BEHANDELING EN VERZORGINGSPLAN:

Tijdens de eerste behandeling, de diagnosebehandeling, wordt zichtbaar wat de conditie van jouw huid is, welke voedingsstoffen het nodig heeft (bijvoorbeeld vitamine D3, vitamine A, betacaroteen, vezelrijke koolhydraten), welke voedingsstoffen je beter kunt laten staan (bijvoorbeeld melk, suikers en granen) en welke behandelingen jouw acne huid herstellen en weer in balans brengen.
Ook huidverzorging is een belangrijk onderdeel: een goede huidverzorging thuis bespoedigt het behalen van resultaat gedurende de acne behandelingen en onderhoudt en behoudt het resultaat nadien.

 

Effectieve huidbehandelingen bij Acne:
•Peelingen
•Microdermabrasie
•IPL
•Voedingssuppletie van Laviesage

 

SPECIAAL DIEET EN VOEDINGSSUPPLETIE:

Omdat het resultaat afhankelijk is van jouw eet- en leefpatroon, is advies over gezondheidbevorderende voedingssupplementen en een speciaal dieet onderdeel van het behandeling- en verzorgingsprogramma. Een subliem resultaat kan niet zonder deze aanvulling!

 

RESULTAAT; BINNEN 6 WEKEN ZICHTBAAR!

Na de intensieve behandelingen die afgestemd zijn op jouw huid en leefstijl, verdwijnt acne in de meeste gevallen helemaal. Resultaten zijn meestal binnen 6 weken al zichtbaar. Daarna is het van groot belang de huid te blijven onderhouden zodat die mooi in balans blijft.

 

VERGOEDING VAN UW ZORGVERZEKERAAR:

Veel zorgverzekeraars beamen de werking van onze acnebehandelingen. Met een verwijzing van jouw huisarts zijn er vele zorgverzekeraars die de kosten volledig vergoeden. Dit zijn onder andere:
•IAK Verzekering € 1500 per jaar
•Avero Achmea € 1000 per jaar
•Zilveren kruis € 600 per jaar
•CZ Verzekering
etc..

 

-->

 

Prijs
55,00Vanaf
  • Behandeltijd: -Acne behandeling +-30min -Combinatie met Masker +- 60min
  • Uitbreiden: -Masker €30,-