“HUIDVERBETERING DANKZIJ EEN ZUURSTOFBEHANDELING”

De zuurstofbehandeling is één van onze mooiste, effectiefste behandelingen voor de huid. Het geheim van het succes van onze zuurstofbehandeling zit in de perfecte combinatie van geconcentreerde zuurstof en uitgebalanceerde complexe ingrediënten. Het toedienen van zuivere zuurstof met deze actieve ingrediënten levert direct resultaat op.

 

HET RESULTAAT VAN EEN ZUURSTOFBEHANDELING

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Tijdens een zuurstofbehandeling wordt zuurstof onder hoge druk tot in de diepste lagen van de huid gebracht. De hoge dosering zuurstof en toegevoegde effectieve werkstoffen zorgen voor:
• een betere doorbloeding van de huid,
• een stralende teint,
• stimulatie van cel vernieuwing,
• een betere elasticiteit van de huid,
• een herstelde vochtbalans (hyaluronzuur verhogend).

 

HET GEHEIM VAN ONS SUCCES…

Het geheim van het succes van onze zuurstofbehandeling zit in de perfecte combinatie van geconcentreerde zuurstof en uitgebalanceerde complexe ingrediënten, zoals Q10, betaglucan, de energiemoleculen ATP en 87 anti-oxidanten, vitamines en mineralen die met hightech onderzoek zijn samengesteld. Zuurstof werkt hierbij als ‘openzetter’ van de poriën.

Een zuurstofbehandeling levert goede resultaten bij een…
- verslapte huid,
- ondervoede huid,
- zonbeschadigde huid,
- rimpels,
- rosacea /eczeem,
- rokershuid.

 

WAAROM HEB IK EEN ZUURSTOFBEHANDELING NODIG?

Zuurstof beschermt de menselijke cellen tegen veroudering. Helaas wordt de zuurstoftoevoer naar de huid al vanaf ons dertigste levensjaar slechter. Een laag zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces. Dit proces wordt nog extra versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.

Voldoende zuurstof zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom ook gericht en effectief worden gebruikt bij rosacea en eczeem.

 

ACITVATIE VAN DE HUID

Heel lang meende men dat het bijna onmogelijk was om via de opperhuid van buitenaf werkzame stoffen in te brengen. De barrièrefunctie van de huid zou dat verhinderen. Tegenwoordig is bewezen dat de opname van werkzame stoffen wel degelijk lukt, bijvoorbeeld tijdens een zuurstofbehandeling. Maar hiervoor zijn alleen opgeloste stoffen en gassen geschikt. Deze ingrediënten zijn verwerkt in onze unieke zuurstofbehandeling.

Voor de opname van de werkzame stoffen is de vochtkwaliteit (watergehalte) in de bovenste cellagen zeer bepalend. Een opperhuid die veel vocht bevat neemt opgeloste bestanddelen beter op dan een droge, verhoornde huid. Uitvoerige testen zorgen ervoor dat in de huid alleen combinaties worden ingebracht van bestanddelen die zorgvuldig op hun werking en de onderlinge tolerantie zijn onderzocht.

De vijf complexen van werkzame stoffen zijn allemaal samengesteld uit plantaardige en lichaamseigen bestanddelen die geen chemische emulgatoren en geur- of kleurstoffen bevatten.

 

AANTAL BEHANDELINGEN

Het aantal benodigde zuurstofbehandelingen kan verschillen. Het beste resultaat wordt behaald in kuurverband. Hiervoor is ongeveer 6x een zuurstofbehandelingen nodig. Het totaal aantal behandelingen wordt meestal verspreid over een periode van drie maanden.

Vaak wordt de zuurstofbehandeling gecombineerd met één of meer andere behandeling(en). Tijdens de diagnosebehandeling bekijken we of deze behandeling deel uitmaakt van jouw behandeling- en huidverzorgingsprogramma waarmee we voor jou een optimaal resultaat kunnen halen.

Een zuurstofbehandeling kan ook als losstaande behandelingen worden gegeven.

 

Prijs
137,00
  • Behandeltijd: -Zuurstof behandeling +-30min