WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling is een van onze mooiste behandelingmethoden voor huidverbetering. Hierbij wordt met een roller, de Dermaroller, de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht, met vooraf bepaalde diepte, geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Hierdoor gaat de huid zich herstellen en collageen en elastine aanmaken, waardoor de huid weer mooi vol en stevig wordt.

 

GOEDE OPNAMEN VAN WERKZAME STOFFEN:

Het doel van een microneedling behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendement met de verzorgingsproducten te krijgen dankzij de verbeterde productpenetratie die microneedling bewerkstelligt.

 

EGALE JONGER HUID:

De huid wordt gladder, jonger en gezonder, heeft een frisse tint en is weer in staat om de werkzame stoffen van de huidverzorgingsproducten goed op te nemen, zodat je daar optimaal rendement van hebt.

 

OPPERVLAKKIGE MICRONEEDLING:

Gewoon microneedling doet men in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 4-tal behandelingen met doorgaans 4 tot 6 weken tussen de behandelingen in. Deze behandeling voeren wij uit met een microroller met 560 naaldjes. De naaldlengte is 0,5 tot 1 mm. Door de grote hoeveelheid naaldjes is de dieptegang minder intensief dan de ‘intensieve’ needling behandeling.

Huidindicaties voor oppervlakkige microneedling;
•lichte acne
•vergrote poriën
•kleine fijne rimpels
•huidverslapping tot 45 jaar
•lichte couperose
•kleine pigmentvlekken
•luie huid: ‘wake up call voor de huid’

 

INTENSIEVE MICRONEEDLING; HET FACELIFT EFFECT!

Intensief needling wordt uitgevoerd met een unieke hoogwaardige Dermaroller die bestaat uit 162 scherpe naaldjes, met een lengte van 1,0 tot 1,5 mm (striae: 2,0 mm), die dieper de huid in gaan. Dit is de meest doeltreffende en succesvolle vorm van microneedling en huidverbetering, dynamischer en sneller dan de ‘gewone’ needling.

Huidindicaties voor intensieve microneedling;
•couperose
•pigmentvlekken
•acne
•striae
•chirurgische littekens
•huidverslapping > 45 jaar

 

ZEER EFFECTIEF: GEBRUIK VAN DERMAROLLER THUIS:

Thuisgebruik van de Dermaroller één à twee keer in de week levert veel winst op. Hiermee wordt de opname van huidverzorgingsproducten met 200% verbeterd. Eveneens stimuleert het de collageen en elastine productie waardoor er op korte termijn minder fijne rimpels zichtbaar zijn, de poriën fijner worden en het uiterlijk een jeugdige uitstraling behoudt.

 

IS MICRONEEDLING PIJNLIJK?

Oppervlakkig microneedling geeft een apart gevoel op de huid wat het beste te omschrijven is als licht irritant. Bij intensief microneedling wordt van te voren Emla verdovingscrème aangebracht, waardoor de behandeling lichtgevoelig is maar niet pijnlijk. Er kunnen puntbloedinkjes ontstaan door de behandeling. Dit is volkomen normaal. Het zijn slechts puntjes bloed die na het afvegen met een wattenschijfje verdwijnen en niet meer terugkomen.

 

DERMAROLLER BIEDT DE HOOGSTE KWALITEIT:

Regelmatig krijgen wij via onze leverancier van de Dermaroller aanvullingen en bevestigingen te horen vanuit medische kanalen over de geweldige effecten van microneedling specifiek met de Dermaroller. Het gaat hierbij dus niet om ‘gewoon’ needling, maar specifiek over de Dermaroller. De Dermaroller voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, hetgeen voor wetenschappers de reden is om de Dermaroller te gebruiken voor meer onderzoek naar huidverbetering.

 

VEILIGHEID EN ONDERHOUD DERMAROLLER:

Microneedling is volkomen veilig wanneer er volgens de voorschriften wordt gehandeld. Dit houdt in dat de huid goed gereinigd en ontsmet is voorafgaand aan het needlen. De rollers die wij in de salon gebruiken zijn steriel verpakt en worden na gebruik in een naaldenbak weggegooid. Deze mogen niet hergebruikt worden, ook niet na een speciale reiniging en ook niet als het rollertje voor dezelfde klant gebruikt wordt. Uiteraard dragen wij handschoentjes voor éénmalig gebruik.
Het reinigen van de roller doe je thuis met een antiseptische spray of alcohol. Verder dient u uw roller op tijd te vervangen.

 

 

Prijs
170,00
  • Behandeltijd: -Microneedling +-30min