JE HUID POLIJSTEN MET MICRODERMABRASIE

 

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie is de oplossing voor totale huiverbetering. Het is een techniek waarbij microkristalletjes over de huid worden geschraapt. De behandeling is het beste te omschrijven als een intensieve peeling.

Naarmate je ouder wordt, vergroeit de hoornlaag van je huid en komen er steeds meer dode huidcellen op. Deze cellen kunnen op bepaald moment geen kant meer op, waardoor een dikke opperhuid ontstaat. Bij een microdermabrasie verwijderen we deze dode huidcellen van de buitenste laag van de huid. Tijdens de behandeling onthullen we een jongere en gezondere huid.

 

WAT DOET MICRODERMABRASIE?

Met microdermabrasie behandelen wij de buitenkant van je huid. Doordat de microkristallen vanuit het mondstuk op en neerwaartse bewegingen maken, wordt je huid gepolijst. Microdermabrasie is een behandeling die geschikt is om je huid te egaliseren. Ook werkt het voor het remmen van veroudering of om ouderdom tegen te gaan. Daarnaast helpt het goed tegen acne en littekens. Het polijst letterlijk je huid. Ook producten worden veel beter opgenomen

 

NA DE BEHANDELING

Microscopisch gezien wordt je huid een schaafwond. Er komt geen bloed aan te pas. De nieuwe ‘levende’ huid die daaronder tevoorschijn komt, is zacht, glad en gezond. Deze huidlaag is in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. De huid wordt actiever en zet zelf weer aan tot productie van nieuwe huidcellen. Doordat de huid meer collageen en elastine gaat vormen ziet de huid er jonger uit en krijgt het een fijnere structuur. Door de behandeling missen er een aantal laagjes van je huid maar dit herstelt zich in 7 dagen.

 

WAARVOOR IS MICRODERMABRASIE GESCHIKT?

- Rimpels
- Pigmentvlekken
- Vergrote/grove poriën
- Acne
- Ongelijkmatige huid
- Fijne lijntje
- Pigmentatie problemen
- Zonbeschadigde huid
- Chirurgische littekens
- Striae in combi met andere behandelingen

 

VOOR ALLE HUIDTYPEN

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, huidkleuren en alle lichaamsdelen. Of het de juiste behandeling voor jouw huidindicatie geschikt is constateren wij tijdens de eerste behandeling in onze praktijk: de Meet & Treat.

 

HET AANTAL MICRODERMABRASIE BEHANDELINGEN

Het aantal benadelingen hangt af je huid. Voor een effectief en duurzaam resultaat adviseren wij afhankelijk van het probleem en/of het huidtype een kuur van 4 tot 10 wekelijkse microdermabrasie behandelingen. Dit aantal wordt na de Meet & Treat bepaald.

 

MICRODERMABRASIE IN COMBINATIE MET ANDERE HUIDBEHANDELINGEN

Microdermabrasie kan worden ondersteund met een 40% peeling. Dit leidt tot een ongekend mooi resultaat. De behandeling met microdermabrasie en een peeling wordt vaak ingezet bij acne en diepe rimpels. Een andere unieke huidbehandelingscombinatie die wij voor een mooi verstevigend en verzachtend effect vaak toepassen is microdermabrasie met het modelagemasker van Casmara.

 

48 UUR BESCHERMEN NA DE BEHANDELING

Na de behandeling kan je je werkzaamheden hervatten. Wel raden we je aan om de huid de eerste 48 uur na de behandeling te beschermen tegen zonlicht. Het herstelproces van de behandelde huid duurt 7 dagen.

 

Prijs
85,00
  • Behandeltijd: -Microdermabrasie +-30min