Heb je last van acne, littekens, pigmentvlekken of fijne lijntjes? Dan past de Fractional Needling perfect bij jou! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Deze behandeltechniek is een hoog niveau van huidverbetering waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen.

 

DE WERKING VAN FRACTIONAL NEEDLING:

Fractional Needling is een huidverbeteringstechniek waarbij miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijke sponsmateriaal, in combinatie met een speciaal voor de huid uitgekozen serum, worden ingewreven in de huid. Deze naaldjes zijn in staat zich vol te zuigen met de actieve werkstoffen van het serum.

Doordat ze in de huid worden gewreven perforeren ze op een zachte en onopvallende manier de diepere lagen van de huid. Hierna blijven de naaldjes ot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de naaldjes over de gehele zone de werkstoffen af aan de huid; dit zorgt voor intensieve egalisatie van de huid.

 

BEHANDELING IMAGE SKINCARE FACIALS:

-Reinigen
-Exfoliatie
-Uitreinigen
-Inmasseren microscopische naaldjes
-Afsluiten oogherstel, bescherming, lipherstel en nazorg.

 

 

Prijs
95,00
  • Behandeltijd: -Fractional Needling +-30min