WAT IS ELASTINE INFUSION THERAPIE:

Elastine is een van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge, gezonde en volumineuze huid. Naarmate je ouder word, verliest de huid per jaar langzaam aan deze drie bouwstoffen, waardoor de huid uiteindelijk rimpelig, dun en slap wordt. Maar wij kunnen hier iets aan doen!
Elastine is het elastische eiwit in je bindweefsel dat je huid haar flexibiliteit geeft. Zo rond je 25e verliest je huid elastine,met als gevolg: rimpelvorming, volumeverlies, een slappe, dunnere huid. Elastine Infusion Therapie geeft de huid elastine terug. Per behandeling wordt er zelfs twee jaar elastine verlies goedgemaakt. Door de herplaatsing van elastine krijgt de huid haar natuurlijke structuur, meer stevigheid en elasticiteit terug.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN:

Wij kunnen jou helpen helpen met de Elastine behandeling om je al na één behandeling een mooi resultaat te geven. Tijdens de Elastine behandeling plaatsen we in één keer al twee jaar elastine terug in je huid. De ervaringen van klanten die inmiddels de behandelingen met Elastine Infusion hebben ondergaan zijn zeer goed en ook zijn ze verrast van het resultaat al na één behandeling.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE ELASTINE INFUSION BEHANDELING:

De huid zal gladder en steviger aanvoelen, er ontspannen uitzien en de textuur zal egaler worden. Daarnaast worden fijne lijntjes minder zichtbaar en de huid zal wat meer volume krijgen op bepaalde plaatsen.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Wij raden je aan om een kuur te doen van 3-5 behandelingen waarbij je om de 6-8 weken komt voor een behandeling. In kuurverband krijg je het beste en mooiste resultaat.

 

 

Prijs
95,00
  • Behandeltijd: -Elastine infusion therapie +-30min