BINDWEEFSELMASSAGE, EEN NATUURLIJKE ANTI AGING MASSAGE

 

WAT IS BINDWEEFSELMASSAGE?

In de loop der jaren verslechtert de doorbloeding van je huid. Het bindweefsel wordt steeds dunner, zwakker en ontstaan er verklevingen. Bij een slechte doorbloeding zijn de celwanden bijna niet in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit zie je terug aan de conditie van je huid.

 

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. De huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Hierdoor bereik je een zichtbare verjonging van de huidstructuur en verstrakking van de huid.

 

BINDWEEFSELMASSAGE EN HUIDVERBETERING:

Deze behandeling passen wij toe om de elasticiteit van je huid en het onderliggende bind- en spierweefsel te verbeteren. Een bindweefselmassage leidt tot huidverbetering, maar is ook aangenaam en ontspannend.

 

Je gaat de volgende verbeteringen zien:
•Diepe rimpels vervagen
•Kleine rimpels verdwijnen
•Oogcontouren worden gladder
•De huid oogt strakker en elastischer, verzakkingen worden gelift
•Betere doorbloeding van de huid en activering van stofwisseling
•Al na één behandeling oogt de huid frisser en vitaler
•'Zelfwerkzaamheid' van de huid

 

Een bindweefselmassage is niet alleen tegen rimpels, maar heeft een positieve invloed op aandoeningen zoals acne en eczeem.

 

VERKLEVINGEN

Tijdens de behandeling worden ook verklevingen los gemasseerd in de huid. Als een huid verkleefd is, komt de doorbloeding er niet goed door. Hierdoor kunnen er makkelijk pigmentvlekken of rimpels ontstaan. Als de verklevingen los gemasseerd zijn, worden ook de contouren van het gezicht wat strakker.

 

VOOR WIE EN WAT GESCHIKT?

Deze huidbehandeling is geschikt voor elk huidtype, voor elke leeftijd en zowel voor vrouwen als voor mannen. Het wordt toegepast op het gezicht, de hals en het decolleté.

 

DE TECHNIEK VAN BINDWEEFSELMASSAGE:

Tijdens een bindweefselmassage wordt er geen apparatuur gebruikt, maar puur onze handen. Het is een massage die de huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken. Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid zijn stevigheid en veerkracht krijgt.

 

De behandeling is een combinatie van lymfedrainage en knedingen van het bindweefsel. De behandeling zet de huid aan tot vernieuwing en verstevigt de samenhang tussen spier- en bindweefsel. Hiermee worden huidveroudering en huidverslapping bestreden.

 

BEHANDELING IN KUURVERBAND:

De bindweefselmassage kan als enkele behandeling, maar heeft het mooiste effect in kuurverband. Bij Delia Skin Clinic gaan wij graag de tekenen van huidveroudering tegen en brengen wij de huid in goede conditie. Ga daarom voor schitterende resultaten in kuurverband.


PRIJS
PRIJS PER BEHANDELING €85.- IN KUUR €75.- ZONDER MASKER €65.-

 

Prijs
95,00
  • Behandeltijd: -Bindweefselmassage +-30min