deliaskinclinic stelt zich voor

WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN JE VOOR!

Al sinds 1997 zijn wij gediplomeerd schoonheidsspecialiste, skin master en huidtherapeute. Wij bestaan uit een team van twee huidspecialisten één Huidtherapeut en een medische pedicure, samen zorgen wij voor de beste resultaten. Na onze opleiding schoonheidsspecialiste zijn we ons steeds verder gaan verdiepen in huidverbetering. Al onze studies en ervaringen hebben ons zover gebracht dat wij ons expert op het gebied van huidverbetering en anti- aging mogen noemen. Wij zijn daarnaast uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van 2013,2014 en 2015 dat hebben wij te danken aan de juiste combinatie van cosmetische, medische behandelingen en voedingsadviezen op maat. Zo zorgen wij als team voor de beste behandelresultaten. Wij kunnen alles behandelen op het gebied van huidverbetering, niet alleen huidproblemen maar ook huidverjonging. Daarnaast bieden wij een persoonlijke begeleiding om de behaalde resultaten op langer termijn te behouden. Dit vindt je terug in de behandelmogelijkheden en producten waar wij mee werken.

ZO GAAN WIJ TE WERK:

Als je voor het eerst bij ons in de praktijk komt starten wij met een kennismakingsbehandeling, met deze behandeling kunnen we zoveel mogelijk informatie winnen over de huid. We luisteren naar je wensen en wij vertellen je wat we kunnen betekenen voor je huid. Door deze behandeling kunnen wij je adviseren over behandelingen en producten die voor je huid geschikt zijn.

SAMENWERKING VERDUBBELT HET BEHANDELSRESULTAAT!

Doormiddel van de juiste producten en behandelingen kun je hele goede en mooie resultaten bereiken. Echter is het resultaat mede afhankelijk van een goede samenwerking tussen jou en ons. Het is erg belangrijk dat je naast de hoogwaardige behandelingen je ook dagelijks verzorgt met de geadviseerde producten. Wij als praktijk willen je dan ook meegeven dat naast de hoogwaardige behandelingen het resultaat zich verdubbeld door deze producten. Dit betekent dus dat we het behandelresultaat sneller kunnen bereiken en vooral kunnen behouden.

Wil je het beste uit je huid halen of eindelijk een oplossing vinden voor je huidprobleem waar je jezelf zo aan stoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling