GEZOND AFVALLEN MET PROSLANK:

Echte schoonheid komt van binnen en van buiten. Naast voedingssupplementen die de gezondheid, en de conditie van de huid verbeteren, richten wij ons op figuurcorrectie, of 'gewoon' afslanken. Dat doen wij met het eiwitdieet van Proslank. Daarmee dragen wij ons steentje bij aan een optimale interne lichaamsverzorging.

 

VEEL VARIATIE IN LEKKERE MAALTIJDEN:

Er zijn veel eiwitrijke diëten, maar er zijn er maar weinig met zo'n grote diversiteit aan lekkere maaltijden als Proslank. Dankzij die enorme keuze (meer dan 50 verschillende maaltijden!) hou je het dieet gemakkelijk vol.

 

STARTEN MET PROSLANK:

Na een intakegesprek waarin wij jouw startgewicht, BMi, vetmassa en spiermassa meten adviseren wij jou over de optimale samenstelling van jouw dieet. Je kunt starten met het startpakket van maaltijden en tussendoortjes van Proslank. Dat, maar ook afzonderlijke producten, kun je bij ons kopen. Je kunt gelijk starten.

 

EIWITDIEET IN VIER FASEN:

Proslank is een eiwitrijk dieet. Tijdens het dieet doorloop je vier fasen. Je gaat er niet minder om eten, maar anders. Door het drastisch minderen van koolhydraten en vetten zijn na ongeveer drie dagen de suikers in het lichaam verbruikt. Daarna worden de vetreserves verbrand en val je snel af.

 

GEZOND AFSLANKEN MET VERSE GROENTEN:

De noodzakelijke eiwitten zijn verwerkt in de Proslank producten. Je kunt hierbij denken aan broodmaaltijden, dranken, soepen, desserts etc. Verder eet je tijdens het dieet verse groenten. Kortom, het lichaam komt niets tekort!

 

MEDISCH VERANTWOORD AFVALLEN:

Proslank is een medisch verantwoord eiwitdieet. Wij laten je graag kennismaken met de methode en de producten van Proslank. Als je snel wilt afvallen, houdt van lekker gezond eten, niet wilt hongeren en het lichaam goed wilt verzorgen, dan is het echt wat voor jou.

 

De vier fasen van het Proslank eiwitdieet;

Fase1 snel afvallen:
In fase 1 valt je het meeste af. Je eet alleen de eiwitproducten van Proslank en daarnaast verse groenten. Koolhydraten en vetten eet je niet. Dit is de zwaarste fase waar wij je graag doorheen coachen.

 

Fase2: afbouwen met vis en vlees:
Als je twee derde van je te verliezen gewicht bent kwijtgeraakt, stap je over op fase 2. Je gaat afbouwen. Naast de Proslank producten voeg je weer vis en/of vlees aan de maaltijden toe.

 

Fase 3; stabiliseren;
Fase 3 start als je op je streefgewicht bent. Je neemt nog steeds Proslank producten, maar voegt nu ook weer koolhydraten aan het menu toe. Langzaam ga je richting het oude eetpatroon, waarbij je wel hebt geleerd wat gezond en verantwoord is.

 

Fase 4; gezond en verantwoord zonder jojo-effect;

 

Je eet gewoon, maar gezond en verantwoord. Af en toe neem je nog een eiwitproduct om op gewicht te blijven of je volgt weer tijdelijk het eiwitdieet, fase 1.
De prijs van het dieet, hangt af van de samenstelling van het dieet en de producten die je wilt. Voor een prijsindicatie kun je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer
0299 - 77 65 22.