NIET STRAK GETROKKEN EN NIET PIEPJONG:

Het gaat vaak om kleine details. Hangende mondhoeken weer omhoog laten lopen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, waardoor jouw gelaat een sympathiekere uitstraling krijgt. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor jouw gezicht weer mooie rondingen krijgt.
Het zijn factoren die een wereld van verschil maken. Met de juiste benadering en de juiste opvultechniek of rimpelvuller wordt je de mooiste versie van jezelf.

 

WAT IS EEN RIMPELVULLER?

Een rimpelvuller is een injectable waarbij er een of meer rimpels van binnenuit opgevuld worden, ofwel ‘uitgedeukt’ worden. Wij gebruiken twee soorten rimpelvullers.
Rimpelvullers op basis van natuurlijke mineralen
Een rimpelvuller op basis van natuurlijke mineralen is Radiesse, een populaire rimpelvuller, waar wereldwijd veel gebruik van wordt gemaakt. Ook heeft het product in 2009 de prijs gewonnen voor

 

“Best injectable poduct of the year".

 

HUIDLOCATIE:

Neus-lippenplooi, mondhoeklijn, wangen, jukbenen, traangootje onder ogen, slapen, kin, kaaklijn, en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

 

RESULTAAT:

Een mooi esthetisch effect dat ongeveer 1,5 jaar aanhoudt. In eerste instantie werkt Radiesse als een vulmiddel. Tevens zorgt het voor een duurzaam effect door het stimuleren van eigen bindweefselvorming.

 

JE WORDT BEHANDELD DOOR DRS. A.K. THIO:

Voor Botoxbehandelingen ben je bij ons verzekerd van specialistische en medische kennis en ervaring, omdat wij een samenwerking zijn aangegaan met drs. A.K. Thio. De heer Thio heeft zich na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam sinds 2004 gespecialiseerd als cosmetisch arts.

 

ALS ÉÉN VAN DE BESTEN GETEST DOOR CONSUMENTENBOND:

Dokter Thio is als één van de besten getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.
De heer Thio is om de 4 tot 6 weken in onze praktijk aanwezig voor Botoxbehandelingen en rimpelvullende injectables. Meer over zijn werkzaamheden kun je lezen op www.wrinkless.nl.

 

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK:

Wil je weten of Botox voor juow geschikt is, dan kun je een afspraak maken met dokter Thio via 0299 – 776 522 in onze praktijk.
Tijdens het intake gesprek bespreekt hij met jou je wensen en verwachtingen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan legt dokter Thio uit wat de beste behandeling voor jouw is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is.


Als je besluit tot de behandeling over te gaan, vul je een gezondheidsverklaring in om te zien of je geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, tenzij je (misschien) zwanger bent, een herpes infectie (koortslip) in het te behandelen gebied heeft of als de huid na een IPL behandeling of peeling nog niet volledig hersteld is. Daarna worden er voor-foto’s van het gebied gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

 

VAAK GECOMBINEERD MET ANDERE BEHANDELINGEN:

De toegevoegde waarde van injectables is niet permanent. De injectables worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Dat is waar wij voor staan. Bovendien zijn de injectables zeer goed te combineren met diverse andere huidbehandelingen die wij in onze praktijk geven.

 

- Prijs is op aanvraag, neem direct contact op.