BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEEST

 

WANNEER VOETREFLEXZONETHERAPIE?

Voetreflexzone therapie is een doeltreffende alternatieve behandelmethode die in onze praktijk wordt toegepast onder andere bij stress, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, rugpijn, gewrichtsklachten, maag- en darmklachten, huidproblemen, ademhalingsklachten en bij vocht vasthouden.

 

LICHAAM EN GEEST ZIJN ÉÉN:

Alle organen, zenuwen en klieren in ons lichaam staan via zenuw- en energiebanen in verbinding met specifieke gebieden op onze voeten: de reflexzones. Reflexzone-therapie werkt holistisch, dat wil zeggen dat ze ervan uitgaat dat lichaam en geest van de mens één zijn.

 

GERICHT OP HET ZELFGENEZEND VERMOGEN:

Voetreflexzonetherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

 

REINIGENDE EN ONTSPANNENDE WERKING:

Spieren en zenuwen worden tot rust gebracht of juist geactiveerd. Blokkades in de energiedoorstroming worden door de voetreflexzone massage opgeheven. De massage heeft een reinigende en ontspannende werking op lichaam en geest. Het geeft dus niet alleen de voeten weer kracht en souplesse!

 

DUUR VAN DE BEHANDELING:

Een behandeling duurt ongeveer een uur.

 

 

Prijs
O.A
  • Behandeltijd: -Voetreflexzone therapie +-30min