POSITIEVE HUIDVERBETERING DANKZIJ CRYOTHERAPIE

Cryotherapie is een effectieve manier om de huid te verjongen zonder cosmetische ingreep. Cryotherapie heeft veel positieve effecten op de huid. Het helpt bij huidverstrakking, huidverbetering en het werkt ontstekingsremmend.

 

WAT GEBEURT ER IN DE HUID TIJDENS CRYOTHERAPIE?

Tijdens de cryotherapie koelen we je huid een korte tijd met een zeer koude temperatuur. Dit doen we met de zogenaamde ‘Cryospray’.

Door het verkoelen van de huid (binnen enkele seconden) gaat je huid resetten en normaliseren. Je huid krijgt meer celenergie, een betere zuurstoftoevoer en gaat beter functioneren. De inwerking van de temperatuurverlaging stimuleert de collageen productie van de huid. Hierdoor is het een perfecte behandeling voor het verstevigen van de huid (anti-aging).

De behandeling is extreem kort en wordt uitgevoerd door een getrainde specialiste. Onze cryotherapie is niet pijnlijk. Het werkt zelfs pijn verminderend.

 

WELK RESULTAAT KUN JE VERWACHTEN VAN ONZE CRYOTHERAPIE

-Verstevigen van de huid
-Verstrakken van de kaaklijn
-Liften en verstrakken van het gezicht
-Verbeteren van gezichtscontouren
-Verminderen van hamsterwangen
-Verminderen van rimpels op de wangen
-Stimuleren van collageen productie
-Verminderen van vochtophopingen in het gezicht
-Verminderen van acne en rosacea
-Verminderen van roodheid
-Verminderen van ontstekingen in het gezicht

 

POSITIEVE EFFECTEN

Bij huidverstrakking zorgt Cryotherapie ervoor dat het bindweefsel sterker wordt. Tevens verstevigt het de verbinding tussen de huid en de spieren. De huid komt weer op de juiste spanning te staan, waardoor de futloosheid en plooien in je huid worden verminderd.

Bij de huidverbetering worden huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, cellulitis, rosacea, acne of andere huidontstekingen aangepakt. Door de bevriezing zorgt het voor afname van de problemen. Het verlicht jeuk en ontstekingen, doodt bacteriën, virussen en bijvoorbeeld huidmijt (vaak oorzaak van Rosacea). Ook neemt de doorbloeding en zuurstofgehalte van de huid toe.

Cryotherapie heeft ook een ontstekingsremmend effect waardoor de effectiviteit van uw medicatie beter opgenomen kan worden. Dit heeft veel baat bij reumatische aandoeningen zoals artrose en fybromyalgie. Ook kan overgevoeligheid of de allergische reactie op medicatie worden verminderd.

 

DAGELIJKSE BEHANDELING

De Cryotherapie is een intensieve behandeling die in kuurverband wordt toegepast. Elke behandeling duurt 2 tot 4 minuten, maar moet dagelijks herhaald worden. Je start bijvoorbeeld op maandag en vervolgens kom je elke dag langs om een paar minuten behandeld te worden met de Cryospray. Dit wordt een reminder behandeling genoemd en zorgt ervoor dat het je huid herinnerd aan wat het voor je moet gaan doen.

De totale duur van de cryotherapie is afhankelijk aan het gebied dat behandeld moet worden. Ook speelt de toestand van je huid een belangrijke rol. Per behandeling kijken we naar de toestand van je huid en zo bepalen we hoe vaak de cryotherapie toegepast moet worden.

Het is ook mogelijk om losse behandelingen te ondergaan.

 

 

Prijs
65,00In kuur €50,00
  • Behandeltijd: -Cryospray +-30min