DE NIEUWE TREND: WIMPEREXTENSIONS

Het is mogelijk om op elk moment van de dag en nacht mooie en sprekende ogen te hebben door middel van wimperextensions! Mascara opdoen is nu verleden tijd.

 

WAT ZIJN WIMPEREXTENSIONS?

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die vastzitten aan je eigen wimpers. Eén voor één worden de wimperextensions met een speciale lijm aan je eigen wimpers bevestigt. Deze lijm blijft zacht en flexibel. Hierdoor zijn de wimperextensions veilig, stevig en veroorzaken deze geen schade aan de natuurlijke wimpers.

 

De wimperextensions die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal. Wij werken in onze schoonheidssalon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

 

WAT VOOR EFFECT HEEFT HET?

Wimperextensions geven je ogen een prachtige look, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. Je ogen lijken groter door volle en langere wimpers. Het opent je gezicht en versterkt je uitstraling. Wimperextensions zijn tevens een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben om dagelijks hun make-up te doen.

 

HET VERSCHILL TUSSEN NEPWIMPERS EN WIMPEREXTENSIONS

Nepwimpers zijn bij iedere drogist verkrijgbaar. Je plakt ze zelf aan de rand van je eigen wimpers. Bij wimperextensions wordt er een andere techniek gebruikt, namelijk jouw eigen natuurlijke wimper verlengen.

 

Op elke wimper wordt een wimperextension bevestigt. Bij deze techniek wordt er een natuurlijk effect gecreëerd, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. Ook blijven wimperextensions veel langer zitten dan nepwimpers. Nepwimpers zijn maar voor een dagje.

 

WIJ WERKEN MET TOPKWALITEIT

Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper de verlenging van je eigen wimperhaartjes. De wimperextensions voel je niet zitten, ze zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

 

VOORDELEN WIMPEREXTENSIONS

• 24/7 een mooie glamour look!
• Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
• Lengte, dikte en krul aangepast naar je eigen wensen en smaak
• Bestand tegen water, licht, zon & zee
• Praktisch gewichtloos
• Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
• Blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen samen met de natuurlijke wimper uit

 

HOE WORDEN WIMPEREXTENSIONS BEVESTIGD

Voordat we beginnen met het zetten van de wimperextensions, bespreken we je wensen voor de gewenste lengte en look. Per oog wordt er ongeveer 80 tot 120 haartjes gebruikt. Een wimperextension behandeling duurt gemiddeld 60 minuten bij Delia Skin Clinic. Ook kan je bij ons terecht voor een opvul behandeling wat 30 minuten duurt.

 

HOELANG BLIJVEN WIMPEREXTENSIONS ZITTEN

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Dit hangt af van de groeicyclus van je natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Tijdens het vallen van je eigen wimper, valt de wimperextension mee.
We adviseren om na 3 weken je wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

 

 

Prijs
O.A