WEG MET ONGEWENST HAARGROEI DANKZIJ IPL

Intense Pulsed Light (IPL) technologie zorgt ervoor dat je voorgoed verlost wordt van ongewenste haargroei. Het is een ideale en een veilige techniek voor definitief ontharen. Je hoeft dus nooit meer te scheren, epileren of harsen dankzij onze IPL behandeling!

 

WAT IS EEN IPL BEHANDELING?

IPL is de nieuwste techniek om de groei van haartjes te vertragen. Tijdens een IPL behandeling wordt gebruik gemaakt van sterke lichtflitsen die energie afgeven aan de huid en de haartjes. Deze lichtpulsen genereren warmte, waardoor de haarwortel in ‘rustfase’ gaat. Je krijgt een gladde huid die tevens vrij is van ingegroeide haren en stoppels.

 

IPL HEEFT EEN KORTE EN PIJNLOZE BEHANDELTIJD!

Een IPL behandeling heeft een veel kortere behandeltijd dan elke andere permanente behandelmethode. Dit komt doordat we een groot oppervlak in één keer kunnen behandelen dankzij het brede contactfilter en de snelheid van de lichtflits. De behandeling verloopt vrijwel pijnloos en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

 

MEERDERE IPL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG

Hoe donkerder je haartjes en hoe lichter de huid, hoe meer warmte er kan worden geabsorbeerd in de haar. Door de warmte wordt de haarwortel verbrand en zullen kiemcellen rond de haar worden beschadigd. Dit kan alleen tijdens de eerste groeifase van het haar. Om deze reden heb je meerdere behandelingen nodig.

Het aantal behandelingen hangt van je haargroei af. Van tevoren is dit niet te bepalen. Aan de hand van de behandelingen zullen we kijken hoeveel behandelingen jij nog nodig hebt. Tussen de behandelingen in ben je vrij om jezelf te scheren.

 

APPARAAT VOOR THUISGEBRUIK

Er zijn IPL apparaten op de markt voor thuisgebruik. Helaas zijn deze niet effectief. De lichtflitsen zijn te zwak om definitief je haren te verwijderen. Een IPL behandeling kun je het beste overlaten aan professionals. Voor een mooi resultaat kun je terecht bij onze schoonheidssalon. Met onze kennis gaan wij voor het beste resultaat.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LASER ONTHAREN EN EEN IPL ONTHAREN?

Een laserbehandeling werkt met 1 kleur licht en werkt hierdoor slechts op een beperkt aantal haartypes. Een IPL behandeling werkt voor bijna alle huid- en haartypes. Tevens is een IPL behandeling is veiliger, omdat het minder diep in de huid dringt.

 

Prijs
40,00Vanaf
  • Behandeltijd: -IPL (definitief ontharing) +-30min